PRODUKTER

RUBRIK_PRODUKTER

 

UNDERRUBRIK_PRODUKTION1

Våra stoppade möbler är väl anpassade för användare med olika behov gällande sitthöjd, sittdjup och stoppningens hårdhet. Textilierna är avtagbara, tvättbara i 60°c och vid behov försedda med urinskydd under fodralet. Dragskon är dold. …. Möblerna är tåliga, genomtänkta, omsorgsfullt testade och produceras med riktiga trästommar. Varje möbel från oss är en unik produkt som är anpassad för varje kund, användare och miljö.

 

PRODUKTER_1

 

UNDERRUBRIK_PRODUKTER2

Vi designar och producerar matstolar, matbord, sängramar, sängbord, soffbord, vitrinskåp, bänkar, hyllor och aktivtetsmöbler som t ex bakbord, pysselskåp, ritbord, målarbord och miniträdgårdsbänk. Vi gör även elektriska öppna spisar med anpassad formgivning. …. Vi arbetar med antibakteriella ytskikt, rundade hörn, höj- och sänkbara bord och möbelmått som är anpassade till rullstolar. Kulörer på matbordens ytskikt anpassas efter porslinets färg för bästa kontrast.

 

PRODUKTER_2

 

UNDERRUBRIK_PRODUKTION3

Vi är noggranna med detaljerna som gör varje inredningskoncept unikt. Lampor är en sådan detalj, som med lite extra omsorg ger ytterligare dimension till en inredningsserie. …. Vi skapar lampor med exklusiva mönster och textiler som t ex tar upp en ton i en färgskala eller får ett tryck med anknytning till ett önskat tema.

 

PRODUKTER_3

 

UNDERRUBRIK_PRODUKTER4

Vi tar gärna ansvar för varje liten detalj och ser tavlor som en viktig del av helheten när vi inreder. Med vår egen fotograf kan vi leverera motiv som passar väl in i en miljö. Platsanpassande motiv med kända vyer från orten är uppskattat på äldreboendena. …. Space Room gör original, trycker, ramar in och hänger tavlorna på rätt plats. Vi varierar gärna material, storlek och färger på ramarna och väljer noggrant motiv i samråd med våra kunder.

 
produkter_4nya tavlor 181111

FOOTER_MALL_2018