INNOVATIONER

RUBRIK_INNOVATIONER

 

INNO_1 …. INNO_2 …. INNO_3
Att stimulera alla sinnen bidrar till välmående. Vi skapar sköna ljusterapirum i miljöer med olika teman där man får uppleva värme, ljus, doft, ljud och lite sand mellan tårna. Läs mer om vår sol- och ljudsimulator här. …. Med våra justerbara lampor är det lätt att möblera om i t ex en matsal. Rummet blir flexibelt och kan användas på mer än ett sätt. Lamporna är roterbara och justerbara i sidled. …. Borden har rundade hörn, är stabila och justerbara i höjdled. Bordsytan är mycket tålig och har ett antibakteriellt och ljuddämpande ytskikt.

 

INNO_4 …. INNO_5 …. INNO_6
Stabila bord med spelplaner som är uppfällbara och under dessa finns fack för spelpjäser. Bordet kan beställas för 2, 4 eller 6 personer och med spelplaner efter önskemål. …. Vårt rullbara målarbord har fack för färger, penslar, papper och panåer. Utrymmet har tillräcklig plats för en rullstol. Bordet kan beställas i valbar färg. …. På detta ritbord använder man whiteboardpennor på en whiteboardskiva med ett förtryckt mönster. Ritbordet har fack för pennor och kan beställas med valbart förtryck. Bordet har plats för rullstol och kan även beställas med låsbara hjul.

 

INNO_14 …. INNO_13 …. INNO_9
Skåpet är öppningsbart och fungerar på två sätt; Som en tavla med två utbytbara motiv, dessa är säkrade med list. I öppnat läge innehåller det enkla och pedagogiskt färgsatta pyssel. Innehållet i skåpet kan beställas efter önskemål. …. Det här skåpet kan användas av två personer samtidigt. Exemplevis en sittandes och en ståendes. …. Spelrummet stimulerar till fysisk aktivitet och samvaro. Ett Wii-spel med t ex bowling bjuder in till rörelser med hela kroppen eller bara ena armen – helt efter användarens förmåga. Vi levererar teknik och inredning på olika teman.

 

INNO_10 …. INNO_11f …. INNO_12
Att drömma sig bort en stund i ett SPA-rum kan vara lugnande och välgörande. Vi integrerar gärna teknik när det tillför en dimension till inredningen. LED-lampor på en mörk bakgrund skapar stämning och gör SPA-stunden till ett litet äventyr. …. Vi anpassar inredning på hotellrum för gäster med speciella behov. Vi är måna om att göra eleganta och osynliga lösningar som t ex; höj- och sänkbara möbler med anpassade höjder och sittdjup, tydliga tavelmotiv bakom reflexfritt glas och omsorgsfullt valda textilier som skapar både kontrast och harmoni. …. Upplev grönska och trädgård inomhus i Orangeriet. Med klätterväxter, blommor, och avkopplande sittplatser skapar vi en oas där man vinter som sommar kan lyssna till fågelkvitter och andas in doften av natur.

 

INNO_8 …. inno_17_sv …. inno_16_sv
Vår miniträdgård är väderbeständig och kan användas både inne och ute. Den är flyttbar och har låsbara hjul. Arbetsytan är justerbar i höjdled och utrymmet är tillräckligt för en rullstol. Den kan fås i två storlekar och med önskat ytskikt. …. …. …. ….

 

inno_15_sv …. …. …. ….
…. …. …. …. ….


FOOTER_MALL_2018