PROJEKTERING & PRODUKTION

RUBRIK_PROJEKTERING v2

 

3bilder_proj1

 

UNDERRUBRIK_PROJ1

Vi förbereder oss noga för varje nytt projekt och utbildar oss löpande för att kunna leverera inredning som är både funktionell och modern. …. Vår organisation är stark och bred, därför kan vi hantera hela projekt från första kundmötet, till formgivning, 3D-illustrationer, produktion och installation.

 

LINJE

 

UNDERRUBRIK_PROJ2

Vi designar unik inredning för varje projekt och kund och arbetar aktivt med innovativa lösningar och produkter. Vi lägger stor vikt vid anpassning av tex dementas behov vid valet av färger, mönster, material och möblering. …. Våra möbler tillverkas med anpassad sitthöjd, sittdjup och stoppning. Samtliga tyger är brandklassade och tvättbara i 60°c. Planmöbler görs med rundade hörn och speciellt lämpade ytskikt.

 

LINJE

 

UNDERRUBRIK_PROJ3

Som kund hos oss får du se detaljerade ritningar på möbler/möblering och inredning innan produktionen startar. Under utvecklingen av inredningen har vi ett nära samarbete med våra kunder. …. ….

 

LINJE

 

RUBRIK_PRODUKTION

 

3BILDER_PROD

 

UNDERRUBRIK_PROD1

Space Room har egen produktion av stoppade möbler och planmöbler och vi lämnar 5 års garanti på all inredning. …. I Göteborg finns vårt moderna snickeri där vi producerar bl a planmöbler och övriga snickerier för lös och fast inredning. Vi tar fram prototyper som testas och utvärderas.

 

LINJE

 

UNDERRUBRIK_PROD2

Vår kunniga och erfarna personal monterar, installerar och möblerar på plats. …. ….


FOOTER_MALL_2018